Älska nätshopping

Jag älskar att handla grejer via nätet – eller egentligen är det väl mer så att jag inte tycker särskilt mycket om att gå ut och handla i fysiska butiker. Det tar sådan tid att shoppa ute i butiker och man får ofta jaga runt i fler olika affärer innan man hittar det man fastnar för. Detta gäller både när jag ska handla grejer till mig själv och ännu mer när jag ska köpa presenter åt folk.

Jag har hittat en nisch som funkar när det gäller presenter och det är smycken. Smycken är perfekta presenter vid födelsedagar, dop, studenten, konfirmationen osv. Ett enkelt, neutralt silversmycke kan alla bära upp och passar de allra flesta från noll till hundra år. Är det ett riktigt fint firande så kanske man slår till med ett guldsmycke, men i regel tycker jag att silver är en perfekt present.

Köpa smycken online

Det finns en del butiker som säljer smycken online idag och här har vi ännu en dimension. När det gäller just smycket så får man en väldigt schysst bild av det man köper bara genom att se på bilder, vilket förenklar nätshoppingen. Man kan välja smycket i lugn och ro, jämföra bilder, priser och storlekar – och ändå bli klar så oerhört mycket fortare än om man sprungit runt i butiker.

Det enda man måste se till att ha är lite extra framförhållning, för det går inte att beställa smycken online med leverans samma dag. Inte än i alla fall…