Äntligen fick jag en LED ramp till min Polo

Första produkten som jag kommer recensera för i år handlar om fordonsbelysning. Jag har fått en LED ramp i present av min snälla pojkvän Erik som länge fått utstå mina klagosånger om hur dålig belysningen varit på bilen i nästan ett år. Jag har själv försökt hitta en passande ramp sedan ett par månader tillbaka men utan resultat. Jag tycker det är väldigt svårt att veta vilken ramp man ska välja och det finns så många olika butiker nuförtiden som säljer samma produkter att man nästan blir apatisk när man sitter vid datorn och ska shoppa på nätet. All information om led dioder, kapslingsklassning, lux och kastlängd gjorde mig snurrig och tålamod är inte riktigt min bästa egenskap.

 

LED ramp, Ljusramp, Extraljusramp
LED ramp på bilen blev riktigt snyggt!

 

Ljuset hjälper mig att upptäcka faror på vägbanan

Erik är ingen hejare på varken bilar eller belysning men hade tydligen gjort en väldigt noggrann undersökning och pratat med ”branschfolk” med lång erfarenhet av extraljus innan han till slut bestämde sig. Erik funderade länge på om han inte skulle köpa 2 styckna led extraljus men valet föll slutligen ändå på en snygg och stilren led ramp till bilen från Ljusgiganten istället för Ramphuset som inte hade samma modell i lager. Jag är nöjd att det faktiskt blev så då jag tycker runda lampor är så otroligt fula att sätta på en bil och speciellt på en liten Volkswagen Polo som i mitt fall. Rampen lyste väldigt bra och man uppskattar det kraftfulla ljuset speciellt när man kör i ödsliga skogspartier där i princip ingen belysning finns. Jag kan verkligen rekommendera mina läsare att satsa på en LED ramp före led extraljus då spridningen av ljuset blir både bredare och jämnare. Rampen lyser t.o.m upp vägrenen vilket är perfekt när man kör i kurvorna och kan då upptäcka potentiella faror i ett tidigt skede.