En reklambyrå värd sitt namn

Att recensera produkter är i mångt och mycket enklare än att recensera tjänster. Dels kommer man över fler produkter på en vecka än man upplever tjänster och vissa tjänster får man över ganska lång tid. En tjänst har flera spektra – allt från hur man upplever den mänskliga kontakten till servicenivå och slutresultat. Klassiska serviceyrken är frisör, bilmekaniker och servitör, men det finns såklart många, många fler.

Grafisk profil

Relativt nyligen kom jag i kontakt med en reklambyrå som fick ett uppdrag att ta fram en grafisk profil åt mitt företag. Jag gjorde givetvis en hel del efterforskningar om olika reklambyråer innan jag valde vilken jag skulle lägga mina förhoppningar till. Reklam och sådant är inte särskilt billigt såklart, så man vill vara säker på att man får valuta för sina slantar.

En kreativ reklambyrå

Många gånger har reklambyråer ett eller två starka kort, men sällan en hel hand med starka kort. Man får välja efter vad man prioriterar högst. Med Tross behövde jag inte prioritera för de levererade starkt på alla nivåer.

Jag måste säga att jag satsade rätt. Tross, som är en reklambyrå i Jönköping, hade goda renomméer sedan tidigare och min recension av dem är också att de är en riktigt proffsig reklambyrå med massor av kreativa idéer. De arbetar fokuserat och levererar både högkvalitativ service, samt en stark produkt i slutänden. Jag är så himla nöjd med dem och rekommenderar dem varmt.