En stabil butik för friluftsfolk

Jag tänkte passa på att göra en liten recension om nätbutiken handladigitalt.se eftersom jag nyligen handlat därifrån. Jag gör hellre en recension om butiken i nuläget, än om de produkter jag faktiskt handlade, för jag vill testa och använda produkterna rejält innan jag recenserar dem – det blir mest rättvist så.

Butiken handladigitalt.se kan jag inte säga något negativt om, de har ett mycket stabilt sortiment av produkter i kategorier som ficklampor, kikare, nattsikten och värmekameror. Butiken riktar sig främst till friluftsfolk och jägare, det tycker i alla fall jag att jag får känslan av när jag handlar där inne.

Tydligt och trevligt presenterat

Varje produkt har en ganska utförlig beskrivning och priserna är tydligt markerade, så man behöver aldrig undra något om vare sig varor och priser. Nu behövde jag aldrig testa kundtjänst eftersom allting gick så smidigt när jag beställde mina grejer, så den kan jag inte lämna några uppgifter om upplevelser kring.

De saker jag beställde hade jag hemma redan dagen efter att beställningen lämnades och det är otroligt snabbt. Kanske hade jag tur, men jag får ändå känslan av att detta är ett seriöst och effektivt företag och det uppskattas verkligen av erfarna näthandlare som jag.

Nu är jag mest nyfiken på de saker jag har köpt, bland annat en nattkikare som jag ämnar spana på djur med när jag är ute och tältar i skogsmarkerna i vår och sommar. Hoppas få se något stort!